Rólunk

Üdvözlöm!

A nevem Vad Gábor

2011-ben végeztem ács-állványozó szakon a Jelky András Szakképző iskolában, Baján. 2018-ig munkavállalóként dolgoztam vállalkozóknál, kezdetben Tolna megyében, majd 2012-től Budapesten és környékén. 2019-től egyéni vállalkozóként tevékenykedek.

Az évek során tapasztalatot szereztem az ácsmunka szinte minden területén. Fő profilom a tetőszerkezet, előtető, terasz, szaletli, pergola, kocsi beálló építése, de számos egyéb felkérésnek is eleget tettem már, a teljesség igénye nélkül: fahíd (kerti tóhoz), díszkút, hintaágy, kerti pad, filagória, kerti tároló faházak, valamint gyerekeknek: faház, lombház, homokozó kivitelezése. Mindezek mellett javítási munkákat is vállalok.

A munkáimról az oldalon található fényképek között tájékozódhat. Kérés esetén egy-egy kivitelezésről további fényképeket tudok rendelkezésre bocsátani.

Megkeresés esetén legkésőbb egy héten belül - megbeszélés alapján – érkezek a helyszínre felmérés és a kért munka személyes átbeszélése céljából, ahol az igényeket és a kivitelezés menetét egyeztetni tudjuk. A felmérés alapján elkészítek egy anyagkiírást, melyet általában egy héten belül e-mailen, vagy nyomtatott formában eljuttatok a megrendelőhöz. Az anyagkiírásban feltüntetem a munkadíjat; a munkadíj összege az anyagköltséget nem tartalmazza. Az anyagbeszerzésről a megrendelő gondoskodik, amennyiben ezzel kapcsolatosan segítségre van szüksége (fatelepek elérhetősége stb.), telefonon állok szíves rendelkezésére. A felmérés és az anyagkiírás ingyenes.

2020-tól a BRAMAC tetőcserepek kedvezményes beszerzésében is tudok segítséget nyújtani.

Elképzelésével, egyedi igényeivel forduljon hozzám bizalommal.

Elérhetőségek:

Vad Gábor
Telefon: +36 30 217 7000
Email: timberwork.kft@gmail.com

Információ:

Impresszum
Adatvédelem
Minőségi ács munkákat vállalunk Szekszárd, Bátaszék, Bonyhád és Baja környékén.